Större Obligatorisk Uppdatering Av Windows 10

Microsoft erbjuder möjligheten att uppgradera kostnadsfritt från Windows 7 till Windows 10. Din gamla licens uppgraderas till en ny och kopplas till ditt Microsoft-konto.Här kan du läsa mer om hur. Vi rekommenderar att du absolut inte försöker använda dessa på din dator. Risken är mycket stor att du – istället för ett gratis Windows 10 – får skadlig kod på datorn som infekterar den åt cyberkriminella.

  • Inga officiella kontrakt har tecknats än men med tanke på hur bra det har gått för Sonic på bioduken så lär det troligtvis bli klart inom en snar framtid.
  • Du blir meddelad om att du inte behöver göra något, men samtidigt vill du kanske veta varför det inte går.
  • Om datorn inte uppdateras med säkerhetsuppdateringar som Microsoft skickar ut, kommer den efter ett tag att betraktas som en säkerhetsrisk.
  • Jag gissar på att de kommer släppa spelet “som det är” med vidare utveckling, utan att gå för hårt in på vad de hoppas att spelet ska vara.
  • Nya Windows har också försetts med nya verktyg https://dllkit.com/sv/dll/libeay32, nytt ljud och nya appar.

Om du inte vill slå av Adblock för just Fotosidan så stöd oss gärna genom att till exempel köpa ett Plus-medlemskap. Om tillbehören har fungerat med Windows 10 och uppfyller kraven för nya Windows ska de fungera med nya Windows. Kontakta tillbehörens tillverkare för att vara på den säkra sidan. Få snabbare tillgång till nyheter, information och underhållning du bryr dig om. Windows 11 levereras med widgetar och förbättrad webbläsarprestanda från Microsoft Edge – en perfekt kombination för prestanda och anpassning.

Senast Publicerat

Windows 10 är även fortsatt en mycket bra Windows-version. Microsoft kommer att tillhandahålla support för Windows 10 fram till den 14 oktober 2025. TechRadar är en del av Future plc, en internationell mediegrupp och ledande digital publicist. Vill du se en fullständig lista över ytterligare, något mindre viktiga systemkrav så kan du besöka Microsofts egna sida med specifikationer för Windows 11. När du känner dig redo för att uppdatera så läs vidare för att ta reda på hur du installerar Windows 11 snabbt och smidigt. SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, har verksamhet över hela Sverige. PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.

Dessutom stoppar Microsoft från installation av förhandsversioner av Windows 10. För att installera dessa måste man vara ”Windows Insider”-användare samt ha en aktiverad kopia av Windows 10. När Microsoft lanserade Windows 10 hade företaget ett mycket generöst erbjudande om gratis uppgradering från Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1. Ett erbjudande som borde ha slutet fungera i juli 2016, men som faktiskt fungerar fram till åtminstone november 2019. Du kan fortfarande uppgradera din dator till Windows 10 helt gratis. Microsoft har lämnat ett kryphål öppet som gör att du kan spara en tusenlapp – men det kräver lite arbete och tid. Om du behöver programvara, hårdvara, drivrutin eller fast programvara för uppdateringen, vänligen se här.

Bankid Support

Uppdateringsassistenten sätter igång och letar efter uppdateringar. Nu har väl inte hello games snackat något alls om deras utveckling sedan de släppte första versionen, så jag tror att de lärt sig. Det är väl rätt tydligt att han menar att de jobbar med proc-gen, att de likt no mans sky kan generera assets som hade behövt en hel arme med spelskapare att bygga för hand. Att de dessutom fortsätter att uppdatera NMS är minst sagt imponerande efter all kritik de fick utstå i början. Spelat några timmar och multiplayer verkar fungera bra. Fick en gamebreaking bugg dock så var tvungna att starta om spelet, det var mindre kul eftersom spelet av okänd anledning inte sparar där man är.